Reţelele de socializare îşi fac loc în viaţa edililor din Bănie. Află cine are cont de Facebook fals!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
"Falsul" Antonie Solomon lucrează la Regia de Transport din Bănie
"Falsul" Antonie Solomon lucrează la Regia de Transport din Bănie

Câţiva directori ale instituţiilor din Bănie dar şi edili locali au decis anul acesta să intre în rândul celor peste 80.000 de doljeni cu cont de Facebook.  Vezi mai jos cine sunt aceştia!

Nu au mulţi prieteni, iar cei pe care îi au sunt, în general, membri de partid. E vorba despre directori de instituţii publice din Bănie, puţini la număr, care au intrat în era reţelelor de socializare. Este vorba, spre exemplu, de directorul Casei Teritoriale de Pensii Dolj, Daniel Baciu, care are o activitate intensă pe Facebook şi şi-a instalat o aplicaţie specială şi pe smartphone. Şeful Casei de Pensii a publicat fotografii cu familia sa, dar are în prezent doar 24 de prieteni.


O altă internaută care a făcut pasul spre etapa socializării online este şefa Gărzii de Mediu, Ileana Şerban. Funcţionarul public de conducere a publicat fotografii personale din campanie sau de la partid şi are 52 de prieteni. Şi directorul Administraţiei Bazinale de Apă Jiu are cont! Activitatea sa nu este prea intensă, însă a reuşit să adune pe Facebook 96 de prieteni. O altă directoare- internaută este Mihaela Mocanu, cea care conduce organismul regional cu rol în distribuirea fondurilor pe dezvoltarea resurselor umane. Mihaela Mocanu are peste 1.000 de prieteni şi a postat sute de fotografii personale.

Deşi a intrat în lumea Facebook abia anul acesta, Cristinel Iovan, vicepreşedintele Consiliul Judeţean Dolj, are deja peste 280 de prieteni şi un adevărat CV postat pe pagina de informaţii.

Folosind motorul de căutare din Facebook, aflăm că şi edilul-şef Antonie Solomon are cont. La o privire mai atentă, se observă însă că profilul nu este unul real, lucru confirmat, de altfel, şi de consilierul de imagine al edilului, Florin Lobdă. „ Primarul nu are cont de Facebook, nu mai are nimic electronic  de când i-a fost spart blogul”,a precizat Lobdă.
Chiar dacă la angajatori, „falsul” Antonie Solomon a trecut Regia Autonomă de Transport, iar pe profilul său au fost postate o serie întreagă de documente care au legătură cu activitatea RAT, edilul a adunat peste 50 de prieteni, iar mulţi dintre aceştia au postat pe peretele său, urându-i bun venit în primărie, după ce Solomon a părăsit închisoarea.

Spre deosebire de directorii şi edilii de mai sus, viceprimarul Mărinică Dincă nu şi-a făcut un cont de Facebook în calitate de utilizator, ci de persoană publică, menţionând la „Informaţii” faptul că intenţionează să candideze la fotoliul de primar în 2012. Dincă are o singură fotografie personală, preferând să posteze în rest doar fotografii legate de proiectul pe care îl revendică, cel al pasajului suprateran din Bănie. La citate favorite, Dincă a trecut „Practica e totul!”, aparţinând marelui fotbalist Pele.

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite