FOTOGALERIE Craiovenii, invitaţi astăzi să vadă cum se fabrică berea. Heineken organizează Ziua Porţilor Deschise la fabrica din Bănie

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Locuitorii oraşului care vor să vadă cum se fabrică berea şi nu au cu ce ajunge la eveniment vor avea la dispoziţie microbuze care vor pleca din jumătate în jumătate de oră, în intervalul orar 9.30-16.00.

Specialiştii berari din cadrul fabricii din Bănie le vor explica craiovenilor procesul de fabricaţie al berii, în cadrul evenimentului Ziua Porţilor Deschise la fabrica de bere Heineken din Bănie. Compania pune la dispoziţia celor interesaţi să participe la Ziua Porţilor Deschise microbuze gratuite care vor pleca din parcarea din faţa Primăriei din Craiova, din 30 în 30 de minute, în intervalul orar 9.30 – 16.00.

Click pe poze pentru a vedea o GALERIE FOTO cu fabrica din Bănie!

image

În turul fabricii, vizitatorii vor fi conduşi de un specialist berar, care le va arăta procesul de fabricare a unei beri de calitate. În cadrul acestui eveniment, accesul persoanelor sub 18 ani nu este permis.
Fabrica Heineken din Craiova a luat naştere în 1970, iar din 2003 a devenit parte a Heineken România. Daca în 1970, anul înfiinţării, fabrica avea o capacitate de 380.000 hl/an, în prezent, fabrica are o capacitate de producţie de 1,9 milioane hl pe an.


Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite