Electroputere Parc arată încă a hală de uzină. Crezi că va fi gata până în noiembrie?

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Mallul din curtea fabricii Electroputere, primul centru comercial de acest gen din Bănie, va fi dat în folosinţă în 15 noiembrie, susţine agentul de închiriere, societatea DTZ Echinox.

Potrivit reprezentanţilor companiei, 92% din suprafaţa închiriabilă a fost deja constractată, în condiţiile în care aceasta fusese deja extinsă de la 55.000 la 71.000 de metri pătraţi, pe fondul cererii extrem de mari din piaţa de profil. Ca o noutate, firma a confirmat că retailerul H&M a închiriat 1.600 de metri pătraţi în noul centru şi a precizat că în acest moment se poartă negocieri pentru deschiderea, în cursul anului 2012, a unui cinematograf multiplex.

Click pe poze pentru a vedea o GALERIE FOTO!

image

În prezent, 2.000 de metri pătraţi din centrul comercial sunt contractaţi de firme din zona de divertisment, cum ar fi bowling, biliard sau locuri de joacă pentru copii. Pe lângă magazine precum Zara, Bershka, Stradivarius, Pull&Bear, Decathlon, C&A, New Yorker, Domo, Altex, Takko, Orsay, Deichmann, Leonardo, Diverta, Toyplex, Bata, Otter, Yves Rocher, în mall vor veni şi branduri locale cunoscute, cum ar fi Poema, Musse, Charisma, Falle, Adelant Estetique, Senior Patata, Sweet Escape şi restaurantul Olteanu Vesel.


Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite