Un avocat a fost rănit de zăpada căzută de pe clădirea Direcţiei pentru Protecţia Copilului

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Bărbatului i-au fost acordate îngrijiri medicale. Foto: Victor C. Boldîr
Bărbatului i-au fost acordate îngrijiri medicale. Foto: Victor C. Boldîr

Avocatul Eugen Ruican, de 38 de ani, venise la sediul Direcţiei Generale pentru Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului din Dolj împreună cu o clientă pe care dorea să o ajute să înfieze un copil. Bărbatul se afla lângă maşină în momentul în care zăpada îngheţată de pe acoperişul instituţiei a căzut.

UPDATE, ora 16.20: „Noi am pus şi afişe pe care am scris că există pericol să se prăbuşească  zăpada. Bărbatul şi-a parcat şi autoturismul într-o zonă unde accesul este interzis “, a spus Florin Stancu, directorul Direcţiei pentru Protecţia Copilului din Dolj.

Bărbatul a povestit că zăpada căzută de pe clădirea situată pe strada Amaradia l-a lovit în cap şi în picior şi a avut nevoie de îngrijiri medicale. " Am crezut că nu scap cu zile. M-am lovit la cap şi la picior. Nu îmi vine să cred că s-a putut întâmpla aşa ceva",a spus bărbatul, al cărui maşină a fost şi ea avariată de zăpadă.

Avocatul a declarat că va da instituţia în judecată „Nu este normal ce s-a întâmplat. Bine că nu a fost mai rău de atâta“,a mai spus Eugen Ruican.

Stai pe craiova.adevarul.ro şi află ce spune conducerea Direcţiei pentru Protecţia Copilului despre acest incident

Vom reveni cu amănunte!

Craiova



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite