Dinel Nuțu (fost Staicu) rămâne în arest. Judecătorii de la Tribunalul București i-au respins recursul

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Dinel Staicu rămâne în arest, au decis magistrații. Foto: arhivă
Dinel Staicu rămâne în arest, au decis magistrații. Foto: arhivă

Omul de afaceri doljean condamnat definitiv în aprilie anul trecut la șapte ani de închisoare cu executare pentru fraudarea Băncii Internaționale a Religiilor dar eliberat recent de Curtea de Apel București rămâne în arest.

Magistrații Tribunalului București au respins vineri recursul făcut de avocații lui Dinel Nuțu față de menținerea măsurii de arestare preventivă, decizie luată în februarie de judecătorii de la Judecătoria Sectorului 2.
Mandatul de arest pe care Dinel Nuțu îl are în dosarul Transgaz este, practic, singurul lucru care îl mai desparte pe afacerist de libertate având în vedere că, potrivit unei decizii din februarie a Curții de Apel București, Staicu este un om liber. Magistrații Tribunalului București au decis vineri că Staicu va rămâne în arest, hotărârea fiind una definitivă.  Pe 15 februarie, magistrații de la Judecătoria Sectorului 2, acolo unde se judecă în prezent dosarul Transgaz în care Staicu este cercetat pentru un prejudiciu de 11 milioane de euro, au decis să mențină arestul preventiv în cazul lui Dinel Staicu.

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite