Craiova: Borcea şi Mititelu s-au contrat pe seama arbitrului de la derbi. Vezi dialogul dintre cei doi

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cristi Borcea
Cristi Borcea

Finanţatorul Universităţii Craiova, Adrian Mititelu, l-a acuzat pe directorul executiv al lui Dinamo, Cristi Borcea, că a influenţat delegarea lui Augustus Constantin la duelul direct de duminică.

Mititelu a dezvăluit şi faptul că actualul şef al CCA, Ioan Igna, s-a dus la sediul clubul Dinamo, unde a avut o întâlnire între patru ochi cu Borcea.

Iată fragmente din "duelul" Mititelu - Borcea desfăşurat în direct, la GSP TV.

Mititelu: "Am o informaţie foarte sigură. Luni, între ora 11 şi 1, Igna a fost la clubul Dinamo. E o informaţie foarte sigură. Am şi dovezi în chestia asta".

Borcea: "Avea nevoie de o hârtie oficială, după cum ştiti arbitrii dau testele pe Stadionul Dinamo. A fost la d-nul general să ia o aprobare. Cred că nu a stat mai mult de trei minute".

Mititelu: "Domnul Borcea, ştiu mai multe decât spui dumneata. Dar el vrea să mute discuţia în altă parte, vrea să mă atace cu alte chestii. Vi se pare corect ca preşedintele CCA să se ducă la clubul Dinamo în săptămâna meciului?"

Borcea: "Arbitrii au venit de trei, patru ori pe an, toate testele se dau la Dinamo. Iar CS Dinamo şi FC Dinamo sunt pe acelaşi palier".

Mititelu: "Avem şi noi spioni la ei, de acolo ştiu de întâlnire. A fost la Cristi Borcea în birou şi a stat două ore. Şi ni se sugerează acum că delegările sunt corecte... Ştiu eu cum sunt"

Borcea: "Astea-s tâmpenii ale lui Mititelu. Ai grijă că e groasă rău, Mititelule..."

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite