Descinderi ale DIICOT în Craiova. Locotenentul lui Gigioc și apropiați ai senseiului lui Nuțu Cămătaru, printre cei vizați

0
Publicat:
Ultima actualizare:
În acest moment încă se mai fac percheziţii la locuineţele locotenentului lui Gigioc
În acest moment încă se mai fac percheziţii la locuineţele locotenentului lui Gigioc

Ofițeri din cadrul Biroului de Combatere a Crimei Organizate, sub coordonarea procurorilor DIICOT,  au efectuat astăzi 11 percheziții, în Craiova și în Mehedinți.

UPDATE,ORA 15.30: Mascaţii au făcut în această dimineaţă percheziţii şi  la locuinţele unui apropiat al lui Gigi Vadik Zavera zis şi Gigioc. Marian Ciochiu zis şi „Bodo“, locotenentul lui Gigioc şi este acuzat de falsificare de carduri, dar şi cu vânzarea de droguri. Bodo are trei garsoniere în acelaşi bloc pe strada Spaniei din Craiova.

Persoanele reţinute fac parte din gruparea mafiotă condusă de Emilian Ştefan, împreună cu un cunoscut interlop din Drobeta Turnu Severin supranuit Gigi Epuran.

Din primele verificări se pare că persoanele reţinute se ocupau şi de cămătărie. Erau subalternii senseiului lui Nuţu Cămătaru. Una dintre victime a povestit cum a fost dusă în pădure, iar membrii grupului au forţat-o să îşi sape singură groapa, după care au bătut-o şi ameninţat-o cu moartea.  

 Procurorii DIICOT au mai descins în urmă cu o săptămână la mai multe case de schimb valutar din Turnu Severin. Au confiscat 50.000 de lei, 20.000 de euro, 100.000 de lei în galbeni din aur.

VIDEO

Perchezițiile, una în Craiova și celelalte 10 în Mehedinți, au ca scop destructurarea unei grupări care, spun oamenii legii, s-ar ocupa cu falsificarea cardurilor bancare și cu traficul de droguri. Printre cei vizați se numără locotenentul lui Gigi Vadik Zavera, zis Gigioc, unul dintre capii lumii interlope din Craiova, dar și apropiați ai senseiului lui Nuțu Cămătaru, Emilian Ștefan, zis și Emilian de la Viena. Emilian Ștefan este acuzat de tortură într-un alt dosar și se pare că și suspecții în locuințele cărora ofițerii au efectuat percheziții astăzi ar fi avut aceleași îndeletniciri.

Vom reveni cu amanunte!

Craiova



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite