Dublu asasinat într-o comună din Dolj! Doi bătrâni au fost omorâţi pentru banii strânşi "la saltea"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un bărbat de 82 de ani şi concubina sa, cu câţiva ani mai tânără, au fost găsiţi duminică dimineaţă cu gâtul tăiat. Ioana Chichea a fost găsită într-una din camere, iar bărbatul, Ştefan Ciucă, fusese târât în pivniţă.

UPDATE/Ştefan Giucă şi Ioana Chichea au fost găsiţi morţi în locuinţa din comuna doljeană Cerăt de către un vecin. Victimele erau pur şi simplu măcelărite, iar toată casa era plină de sânge. Martorii povestesc că femeia avea patru lovituri de cuţit şi un ochis scos, iar bărbatul avea  gâtul tăiat. Oamenii susţin că bătrânii au fost omorâţi pentru banii puşi la „saltea“„Ei s-au lăudat că au bani în casă, iar acum vedeţi ce s-a întâmplat. Când am intrat înăuntu m-am îngrozit. Femeia era cu faţa în jos plină de sânge în cameră, iar bărbatul era în beci cu gâtul tăiat şi cu un cuţit în mână. Toată casa era răvăşit, semn că agresorul ştia că cei doi au o sumă mare de bani în casă“, a spus Minel Petru, de 68 de ani.

crima 2

CLICK aici pentru GALERIE FOTO

„Un singur om nu putea face aşa ceva“

Oamenii din comuna doljeană Cerăt cred că, bătrânii au fost omorâţi de mai multe persoane „Pe el l-a ucisîn curte, după care l-a târât până în beci. Se văd urmele de sânge clar. Un singur om  nu putea face aşa ceva. Îmi este frică să mai stau şi în casă. La noi aici nu s-a mai întâmplat până acum aşa ceva. Nici măcar nu se ştie cine sunt criminalii. Cum mai dormim noi la noapte liniştiţi ? Pentru nişte bani să facă cineva aşa ceva?  Chiar nu îmi vine să cred “, a spus Anastasia Joiţa, de 74 de ani.

Vom reveni cu amănunte!

Din primele cercetări, se pare că mobilul crimei sunt banii pe care cei doi bătrâni apucaseră să îi economisească din pensii, aproximativ 8.000 de lei. Cei doi au fost găsiţi de dimineaţă de o vecină, care a anunţat imediat autorităţile. Locuinţa din comuna Cerăt era răscolită de la un capăt la altul, iar primarul comunei susţine că a stat de vorbă cu fiul bărbatului omorât cu bestialitate, acesta declarând că nu a mai găsit decât o parte din banii puşi deoparte de pensionari. „Băiatul bătrânului ne-a spus că cei doi aveau destui bani în casă, în jur de 80 de milioane de lei vechi, din care n-a mai găsit decât 20 de milioane. Oricum, este prima dată când se întâmplă un dublu asasinat la noi în comună şi comis cu atâta violenţă şi cruzime că te îngrozeşte. Sperăm ca poliţiştii să-i prindă cât mai repede pe autori”, ne-a declarat Traian Marinescu.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Dolj, procuror Magda Bădescu, în urma efectuării necropsiei, medicii legişti au stabilit că decesul celor doi a survenit în noaptea de 13/14 octombrie, adică joi spre vineri. În cauză a fost demarată o anchetă pentru stabilirea tuturor împrejurărilor comiterii faptei şi pentru identificarea autorilor, mai multe detalii urmând să fie făcute publice la finalul cercetărilor.


Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite