Preţurile apartamentelor din Bănie o iau din din nou în sus. A fost raportată cea mai mare creştere din ultimii cinci ani

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Apartamentele din Bănie au costat în vară cu 5% mai mult. Foto: arhivă
Apartamentele din Bănie au costat în vară cu 5% mai mult. Foto: arhivă

Un raport al EuroBank Property Service, citat de wall-street.ro arată că în Craiova piaţa imobiliară începe din nou să crească, după ce în ultimii patru ani, agenţiile de profil s-au plâns de recesiune.

EuroBank Property Service arată că în trimestrul al treilea din acest an, preţurile pe zona rezidenţială s-au stabilizat, însă în Craiova a fost raportată o creştere de preţ de 4,7%, cea mai mare din ultimii cinci ani. EPS atrage însă atenţia că mărirea preţurilor nu este decât una sezonieră. "Creşterea preţurilor pentru anumite regiuni şi oraşe privind evoluţia trimestrială a acestora este influenţată de sezon. O perspectivă mai sigură pentru evoluţia pe termen lung a preţurilor oferă indicii anuale care pot crea o serie de aşteptări şi pot genera statistici evidente", srie wall-street.ro.

Potrivit unui studiu Darian, preţurile apartamentelor din Bănie scăzuseră în primele şase luni ale anului cu 9%, un apartament de trei camere din zona centrală ajungând să se vândă cu minim 50.000 de euro şi maxim 85.000.

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite