Misterul dispariţiei unui jucător de fotbal de la Naţionala de Tineret

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Tânărul de numai 18 ani care a ţinut centrul defensivei craiovene într-un meci de foc cu Rapid în Liga I, în luna aprilie a acestui an, Costinel Gugu, este de negăsit.

Puştiul „G7" al Craiovei, aşa cum a fost numit de colegi, l-a impresionat pe Aurică Ţicleanu care l-a descris  ca pe un adevărat profesionist: „Copilul ăsta are un psihic de mare campion. Gugu e genul de fundaş de pe vremuri, care nu zîmbeşte nici cînd semnează statul de plată", a spus fostul mare jucător.

Pentru prestaţiile sale foarte bune, Costinel Gugu a fost titular in cele trei meciuri ale echipei naţionale U 19, care a participat la Campionatul European. Antrenorul Emil Sandoi l-a convocat la naţionala de tineret, însă fundaşul nu a răspuns convocării. Impresara fotbalistului, Ana Maria Prodan, a declarat că nu se ştie nimic despre Costinel şi că nu-i răspunde la telefon. „Am sunat în toată Craiova, am căutat peste tot. Trebuia să se prezinte şi la naţionala de tineret. Emil Sandoi a vorbit cu el acum cinci zile şi era foarte fericit ca fusese selecţionat, dar de atunci nici el nu mai ştie nimic", spune Ana Maria Prodan.

Lucian Burchel, antrenorul naţionalei U19, a fost luat prin surprindere de vestea că fotbalistul nu e de găsit. „Nu ştiam nimic despre asta, pentru că eu sunt acum în concediu. Dar, cine ştie, o fi prin Germania", a încercat Burchel să îndulcească vestea.

Finanţatorul clubului Universitatea Craiova, Adrian Mititelu, nu este îngrijorat de zvonurile dispariţiei fotbalistului său. „Nu trebuie să fie nimeni îngrijorat cu privire la soarta lui Gugu. Se bat impresarii pe el. Probabil Ana Maria Prodan l-a pierdut în faţa altui impresar care l-a ascuns o perioadă de ochii lumii. Sunt nişte jocuri ale impresarilor, nu a dispărut nicăieri", a declarat finanţatorul Ştiinţei.

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite