Directorul Complexului Energetic este interesat şi de funcţia de manager privat al companiei. Vezi ce profit a adus până acum!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Complexul Energetic Craiova a reuşit să scoată profit doar 240.000 de lei. Foto: arhivă
Complexul Energetic Craiova a reuşit să scoată profit doar 240.000 de lei. Foto: arhivă

Directorul Complexului Energetic din Craiova, Constantin Bălăşoiu,a declarat că ar fi interesat să aplice pentru postul de manager privat, în cadrul selecţiei organizate în acest sens.

Bălăşoiu a precizat însă că ar trebui să ştie înainte de a aplica care sunt indicatorii de performanţă impuşi. "Am disponibilitatea să particip la selecţia managerului privat al Complexului Energetic Craiova. Desigur, trebuie să ştiu ce mi se cere, care sunt obiectivele şi dacă acestea sunt realiste", a declarat Bălăşoiu, citat de Mediafax.

Constantin Bălăşoiu ocupă funcţia de director general al Complexului Energetic Craiova din 2009, fiind numit prin ordin al ministrului Economiei. Anterior, a mai ocupat însă această funcţie.

Potrivit datelor financiare publicate de Complexul Energetic din Craiova, afacerile companiei conduse de Bălăşoiu au prosperat, însă directorul nu a reuşit să scoată un profit pe măsură. Deşi a vândut energie electrică de peste 1,1 miliarde de lei, profitul net al companiei s-a cifrat în 2010 la doar 243.000 de lei.


Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite