Craiovenii, îndrumați în stradă cum să își găsească loc de muncă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Locuitorii orașului care nu au loc de muncă pot primi de mâine sfaturi din partea experților în cadrul unui proiect sprijinit de Primăria Craiova. Oamenii pot afla oportunitățile de angajare dar pot opta și pentru unul dintre cele 13 cursuri de calificare oferite.

Șomerii sunt așteptați la cele două puncte de lucru în Piața “Mihai Viteazul “ și în cartierul Craiovița Nouă –pe esplanadă, care vor funcționa conform următorului program: în Piața “Mihai Viteazul” intre orele 09.00 – 17.00 , iar în cartierul Craiovița Nouă între orele 09.00 – 16.00 în zilele de 15, 16 martie și respectiv 19 – 23 martie 2012.

Prin intermediul Centrului pentru Reintegrarea Șomerilor Craiova persoanele aflate în căutarea unui loc de muncă pot urma cursuri de calificare gratuite pentru 13 specializări: secretariat-birotică, limba engleză, casier (verificator bani), operator IT, competențe sociale și civice, mediator social, antreprenoriat, îngrijitor copii, confecționer textile, fochist, electrician (de joasă și medie tensiune), tâmplar, operator mașini comandă numerică. Absolvenții cursurilor obțin certificate recunoscute de Ministerul Muncii, Familiei și Protecției Sociale și Ministerul Educației, Cercetării, Tineretului și Sportului.

Bărbaţii îngroaşă rândurile şomerilor din judeţul Suceava

În cadrul Centrului pentru Reintegrarea Șomerilor Craiova persoanele care își caută de lucru beneficiază de consiliere, informare, mediere pe piața muncii pentru identificarea oportunităților de angajare, servicii suport  - decontare transport, catering pentru participanții la cursurile de formare profesională.

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite