Fiu de bulibaşă, proxenet de meserie. Giovani a fost trimis în judecată de procurori

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Băiatul bulibaşei din Filiaşi a fost arestat pe 12 octombrie. Foto: Victor C. Boldîr
Băiatul bulibaşei din Filiaşi a fost arestat pe 12 octombrie. Foto: Victor C. Boldîr

Dănuţ Constantin Constantin, zis şi „Giovani“, a fost arestat pe data de 12 octombrie şi este acuzat de trafic cu minore. Procurorii spun că bărbatul a reuşit să se îmbogăţească din traficul de carne vie.

Fiul bulibaşei din Filiaşi a reuşit, într-un an de zile, să facă 50.000 de euro de pe urma fetelor pe care le-a obligat să facă trotuarul în Italia. Bărbatul avea un plan bine pus la punct, afişa un comportament de Don Juan, iar astfel reuşea să câştige încrederea tinerelor. Elena Cristina Drăghici, una dintre victime, a primit de la Dănuţ Constantin Constantin haine scumpe, parfumuri şi sume mari de bani. Potrivit rechizitoriului, minorele racolate proveneau din familii dezorganizate sau cu venituri mici.
În luna noiembrie, bărbatul a reuşit să treacă graniţa însoţit de o minoră. Odată ajuns în Germania, fiul bulibaşei din Filiaşi a luat legătura cu mai mulţi prieteni şi a încercat să o plaseze pe Elena la un centru SPA unde se practica prostituţia. „În momentul în care partea vătămată şi-a dat seama care este intenţia inculpatului, de a o plasa într-un bordel, a pus mâna pe telefon şi şi-a contactat fratele pentru a cere ajutor. I-a spus că a fost minţită, iar Giovani vrea să o ducă într-un club“, a spus Adrian Glugă, porcuror şef în cadrul Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism din Craiova.


Îşi ameninţa victimele


Potrivit rechizitoriului întocmit de procurorii DIICOT Craiova, fiul bulibaşei din Filiaşi le teroriza pe fetele scoase la stradă. Le ameninţa că le omoară, atâta pe ele cât şi pe familiile lor, dacă depun plângere împotriva lui. Giovani s-a lăudat prietenilor că se descurcă în afaceri, iar cele cinci minore scoase „la produs” în Italia i-au rotunjit serios conturile bancare. Proxenetul a fost trimis în judecată pentru trafic cu minore şi riscă până la 12 ani de închisoare.


„Are o adevărată reţea“


Fiul bulibaşei din Filiaşi este client fidel al poliţiştilor. Pe data de 24 iunie a fost reţinut pentru săvârşirea infracţiunii de prostituţie. Trei zile mai târziu, Tribunalul Dolj a decis să îl pună în libertate pe motiv că nu reprezintă un pericol social. Sentinţa dată a fost definitivă. „Acum a fost arestat pentru că a obligat cinci minore să se prostitueze timp de un an de zile în Italia, acolo unde mai are şi alte fete care fac banii la stradă pentru Dănuţ Constantin Constantin“, a mai spus  Adrian Glugă, porcuror şef în cadrul DIICOT Craiova.

Craiova



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite