Bunul samaritean rămâne pe drumuri. Fata care a returnat în urmă cu câteva zile un portofel plin cu bani va fi disponibilizată

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Brânduşa Oiţă va rămâne fără loc de muncă. Foto: Victor C. Boldîr
Brânduşa Oiţă va rămâne fără loc de muncă. Foto: Victor C. Boldîr

Angajata societăţii de salubritate din Bănie care a returnat săptămâna trecută un portofel cu 650 de lei, sumă pe care femeia o câştiga într-o lună, va rămâne fără loc de muncă.

Brânduşa Oiţă, de 25 de ani, face parte dintr-un lot de 200 de persoane care au fost angajate în martie pe o perioadă determinată pentru a mătura străzile Craiovei pe parcursul sezonului cald şi ale căror contracte vor expira pe 15 noiembrie.
Fata, care a crescut la orfelinat şi locuieşte în prezent într-un apartament al unei fundaţii din Anglia, a spus că a învăţat de mică să se descurce singură şi că va reuşi să supravieţuiască şi acum. „Mulţumesc lui Dumnezeu că sunt sănătoasă, restul vine de la sine. Eu am căutat tot timpul să îi ajut pe cei de lângă mine. Ştiu ce înseamnă să nu ai nimic şi să te zbaţi singur să reuşeşti”, a spus Brânduşa Oiţă, fata adăugând că va avea mereu puterea să o ia de la capăt, indiferent de obstacolele pe care i le va pune în cale viaţa. Săptămâna trecută, când angajata Salubrităţii a găsit portofelul plin cu bani, femeia a declarat că nici măcar nu s-a oprit să îi numere ci s-a dus cu obiectul găsit direct la poliţie.


Promisiuni de angajare


Conducerea societăţii de salubritate susţine că va încerca să îi găsească de lucru femeii, având în vedere caracterul de care a dat dovadă dar şi faptul că este un angajat conştiincios. „Am auzit şi noi de fapta ei şi vrem să o ajutăm acum. M-am interesat şi este un salariat foarte serios. Din păcate, ea a fost angajată pe perioadă determinată la noi iar contractul îi expiră acum, la mijlocul lunii noiembrie. Dacă apare vreun loc vacant, ea este prima pe listă”,a spus Flavius Sirop, directorul SC Salubritate SRL.

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite