Vezi cât va costa un bilet la spectacolele de Zilele Craiovei!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Preţul unui bilet la concertul maestrului Tudor Gheorghe va fi de 60 de lei. Foto: Adevarul
Preţul unui bilet la concertul maestrului Tudor Gheorghe va fi de 60 de lei. Foto: Adevarul

Primăria a anunţat astăzi tarifele biletelor la concertele şi spectacolele care vor avea loc la instituţiile de cultură din Bănie în cadrul „Zilelor Craiovei”.

Accesul publicului la spectacole se va face pe bază de bilete care se pot procura de la agenţiile de bilete ale instituţiilor de cultură unde au loc spectacolele. Pentru spectacolele care se desfasoara la Teatrul Liric „Elena Teodorini”, agenţia de bilete va fi deschisă de luni până joi, între orele 9.00 şi 19.00, vinerea între orele 9.00 şi 13.00, iar sâmbăta de la ora 11.00 până la ora 13.00. Costurile biletelor variază în funcţie de categorie: biletele de categoria I vor fi 25 lei, cele de categoria a II-a  20 lei, cele de a treia 15 lei, iar studenţii, elevii şi pensionariin vor scoate din buzunar 12 lei, în baza unui act doveditor.
În cazul spectacolelor de la Teatrul National „Marin Sorescu”, agenţia de bilete funcţionează de marţi până vineri, între orele 10.00 şi 18.30. Sâmbăta şi duminica, agenţia va fi deschisă între 10.00 şi 13.00 şi 16.30 – 17.00, iar în serile cu spectacol programul agenţiei se prelungeşte până la ora 19.30. Costul biletelor la spectacolele găzduite de Teatrul Naţional „Marin Sorescu” este de 25 de lei, iar pentru elevi, studenţi şi pensionari  va fi10 lei. Pentru aceştia din urmă biletele se vor elibera la preţuri reduse în baza unui act doveditor.

Pentru spectacolele care se desfasoara la Filarmonica „Oltenia”, agenţia de bilete este deschisă de luni până vineri, între 11.00 şi 19.00. La concerul extraordinar susţinut de Tudor Gheorghe în data de 27 octombrie preţul biletelor va fi de 60 lei. La concertul simfonic din data de 28 octombrie biletul va costa 15 lei, iar pentru elevi, studenţi şi pensionari va fi 8 lei. Pentru aceştia din urmă biletele se vor elibera la preţuri reduse în baza unui act doveditor.

La spectacolul de muzică veche românească din data de 29 octombrie, un bilet va costa 10 lei, iar pentru elevi, studenţi şi pensionari va fi 5 lei.


Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite