Bere la prețul chiriei pe o lună. Cât costă cea mai scumpă bere din Craiova

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Berea este comercializată și în Craiova. Foto: real-ale-reviews.com
Berea este comercializată și în Craiova. Foto: real-ale-reviews.com

Ai auzit mult prea des din partea soțului sau iubitului expresia “ies la o bere cu băieții” dar crezi că sticlele s-au ținut lanț? Dacă berea comandată este “Tactical Nuclear Penguin”, comercializată de un bar recent deschis în Bănie, jumătatea ta spune adevărul.

“Tactical Nuclear Penguin” este o bere scoțiană cu o concentrație de alcool de 32%, de cinci ori mai mare decât cea obișnuită, în urmă cu trei ani cea mai tare bere din lume. Berea este creată dintr-o bere de 10% învechită timp de 16 luni și ținută apoi timp de trei săptămâni la minus 20 de grade pentru a obține concentrația de 32%. Doar 500 de sticle de bere au fost produse, motiv pentru care “Pinguinul Nuclear” se vinde în Crusader Pub din Craiova la prețul de 250 de lei.

Reprezentanții barului craiovean spun însă că nu se vor opri aici, intenționând să aducă și berea “Sink the Bismarck!”, băutură produsă tot de compania BrewDog. “Sink the Bismarck!” are 41% concentrație de alcool și în 2010 a detronat “Pinguinul Nuclear” la titlul de cea mai tare bere din lume. “Sink the Bismarck!” va fi comercializată, cel mai probabil, la prețul de 300 de lei sticla.

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite