Bercea la Curtea de Apel Craiova: "De ce sunt închis aici că sunt cumătru cu Băsescu? Sunt nevinovat!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Bercea Mondial vrea să fie cercetat în stare de libertate
Bercea Mondial vrea să fie cercetat în stare de libertate

Interlopul Sandu Anghel, cunoscut sub numele Bercea Mondial, a venit astăzi la Curtea de Apel Craiova pentru a afla dacă va scăpa de arestul preventiv. Bercea este aproape de nerecunoscut, apărând astăzi neras în faţa judecătorilor.

UPDATE Sandu Anghel le-a spus judecătorilor că este sigur că astăzi nu va scăpa de arest. "Eu de ce sunt arestat? Pentru că sunt cumătru cu Băsescu (Mircea Băsescu, fratele preşedintelui Traian Băsescu-nr.)? Şi aşa ştiu n-o să-mi daţi drumul astăzi, dar măcar să mă lăsaţi să vorbesc!", le-a spus Bercea Mondial magistraţilor de la Curtea de Apel Craiova.

bercea 1

Click aici pentru GALERIE FOTO

La intrarea în sala de judecată, Bercea Mondial le-a strigat ziariştilor că este nevinovat, dovadă fiind şi faptul că victima, nepotul său car îl acuzase de tentivă de omor, şi-a retras plângerea. Sandu Anghel a mai spus că întregul proces este unul politic. "Dacă victima nu ţine de mine, voi de ce ţineţi? E o chestiune politică! Sunt nevinovat!", le-a spus Bercea jurnaliştilor.

Interlopul va afla astăzi dacă va ieşi din arest, după ce săptămâna trecută magistraţii Tribunalului Olt i-au respins acestuia cererea de eliberare. Avocaţii lui Bercea au făcut recurs imediat, iar astăzi judecătorii Curţii de Apel Craiova vor decide dacă Anghel va rămâne sau nu după gratii.

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite