VIDEO Vezi aici cum este bătut un craiovean de un agent de pază la deschiderea magazinului Lidl din Bănie

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Bărbatul a încercat să forţeze intrarea în magazinul Lidl, care s-a deschis astăzi la ora 8.00 şi a fost lovit de un bodyguard al firmei de pază însărcinate cu asigurarea ordinii. Agentul de pază îl loveşte pe craiovean cu pumnul direct în faţă, după care se comportă ca şi cum nimic nu s-ar fi întâmplat.

Craioveanul bătut a declarat că a primit un pumn în faţă de la bodyguard fără să facă absolut nimic „Domne m-a lovit, iar după aceea s-a întors cu spatele la mine. Nu este posibil aşa ceva, în ce ţară trăim. Până la urmă nu am făcut nimic, am stat la coadă la fel ca fiecare de aici“,a  spus supărat bărbatul.

VIDEO

Agentul de pază nu a vrut să comenteze incidentul.

CLICK aici pentru GALERIE FOTO

image

Peste 150 de persoane au venit astăzi la inaugurarea magazinului Lidl din cartierul craiovean Craioviţa Nouă, în îmbulzeala creată la intrare un craiovean fiind lovit cu pumnul de un angajat al firmei de pază. Oamenii care s-au aşezat la coadă încă de dimineaţă au cumpărat tigăi şi detergent de vase la promoţie.

CLICK aici pentru GALERIE FOTO

image

Primele produse care s-au vândut ca pâinea caldă au fost  tigăile  „Am cumpărat două tigăi. Preţul este bun şi până la urmă de ce să nu luăm. Am stat la coadă aproximativ două ore şi se merită efortul. Preţurile sunt pentru fiecare, iar noi suntem pensionari şi mergem în magazinele unde ne permitem “, a spus Ion Mitran, în vârstă de 76 de ani.

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite