Avionul Carpatair care a fost avariat ieri în urma incidentului de pe aeroportul Craiova va fi dus la fabrica de avioane

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Aeronava a fost dus în curtea fabricii de Avioane din Craiova
Aeronava a fost dus în curtea fabricii de Avioane din Craiova

Lucrători din cadrul fabricii de avioane din Bănie sunt în acest moment pe pista aeroportului din Bănie şi încearcă, alături de reprezentanţii Carpatair, să execute manevrele pentru transportarea avionului model SAAB 2000 la Avioane SA.

Reprezentanţii fabricii de avioane din Bănie au declarat că au fost solicitaţi să intervină pentru ridicarea, transportul şi repararea aeronavei avariate ieri dimineaţă, în urma incidentului aviatic de pe aeroportul din Craiova. „Deocamdată am primit doar această solicitare, nu ştim dacă se va încheia un contract”,a spus Victor Peţa, lider de sindicat în cadrul Avioane SA, precizând că aeronava va fi dusă la fabrica de avioane.

Reamintim faptul că un avion Carpatair cu 48 de pasageri la bord a ieşit ieri de pe pista aeroportului în timpul manevrelor de decolare. Aeronava care trebuia să ajungă la Timişoara s-a proptit într-un mal de zăpadă de pe marginea pistei, iar pasagerii au sărit din avion, neavând o scară la dispoziţie. Trei persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale, însă atât compania Carpatair, cât şi Ministerul Transporturilor susţin că nimeni nu a fost rănit în incident.
Citeşte aici mai multe amănunte!

Craiova



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite