Reprezentanţii Auchan se plâng: "Autorizarea de mediu durează până la 90 de zile!"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Hipermarketul Auchan din Craiova a fost inaugurat sâmbăta trecută, în cadrul Electroputere Parc
Hipermarketul Auchan din Craiova a fost inaugurat sâmbăta trecută, în cadrul Electroputere Parc

Reprezentanţii Auchan România au oferit presei un punct de vedere după ce Garda de Mediu Dolj a amendat hipermaketul din Craiova pentru lipsa autorizaţiei de mediu.

Prin vocea directorului de marketing, Tiberiu Daneţiu, Auchan susţine că a depus toată documentaţia necesară obţinerii autorizaţiei de mediu dar procedura În România durează până la 90 de zile. "Auchan Craiova a depus documentaţia completă pentru obţinerea autorizaţiei de mediu la Agenţia de Mediu înainte de deschiderea magazinului pentru public. Punctul de lucru a fost înregistrat legal, pe baza declaraţiei pe propria răspundere că sunt îndeplinite cerinţele de protecţia mediului, în desfăşurarea activităţii noastre. De altfel, autorităţile de control nu au descoperit abateri de la aceste cerinţe legale, principalul aspect constatat fiind legat doar de nefinalizarea unei proceduri birocratice, respectiv eliberarea autorizaţiei de mediu, care are un termen limită legal de nu mai puţin de 90 de zile lucrătoare!” Reprezentanţii Auchan susţin că au încheiat contracte cu societăţi autorizate pentru a îndeplini cerinţele legale.

Potrivit conducerii Gărzii de Mediu Dolj, Auchan a depus cererea pentru obţinerea autorizaţiei pe 18 noiembrie, cu o zi înainte de deschiderea magazinului din Craiova pentru public.

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite