Furnizorii Ford, în căutare de angajaţi. 1.000 de oameni vor fi recrutaţi până anul viitor

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cele opt companii care s-au instalat deja în curtea uzinei vor avea până în primăvara anului viitor, când este programată demararea producţiei modelului B-Max, aproximativ 1.000 de angajaţi.

Potrivit autorităţilor locale, care au avut ieri discuţii cu şefii Ford, dar şi cu reprezentanţii componentiştilor instalaţi în uzina de la Craiova, angajările promise vor demara în următoarea perioadă, însă nu la Ford ci la furnizorii americanilor. Viceprimarul Teodor Sas a precizat că cele opt firme vor avea până la anul 1.000 de angajaţi. După cele două ore petrecute în fabrică, nici preşedintele Consiliului judeţean Dolj, Ion Prioteasa, nici vicele Sas nu au putut preciza când vor demara angajările la Ford, având în vedere că în primăvara anului viitor se anunţă începerea producţiei de masă.
Viceprimarul Mărinică Dincă declara în urmă cu doar câteva luni că Ford va începe recrutările în septembrie, cu 50 de angajări pe zi. Până în prezent, Ford nu a anunţat că a demarat procesul de recrutare pentru fabrica din Bănie.


Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite