Femeia jefuită de țigani după ce a fost lovită de o mașină se teme să depună plângere la Poliție

0
Publicat:
Ultima actualizare:
În timp ce femeia zace într-o baltă de sânge din geanta ei o ţigană îi fură banii
În timp ce femeia zace într-o baltă de sânge din geanta ei o ţigană îi fură banii

O filmare în care o persoană accidentată e buzunărită de doi țigani a șocat ieri întreaga țară. Astăzi, femeia, care a scăpat cu viață în urma accidentului, spune că nu vrea să i se dezvăluie identitatea și nu se gândește să depună plângere împotriva celor doi.

O femeie lovită de o mașină pe o trecere de pietoni din Craiova a fost jefuită mai apoi de doi țigani, în timp ce era încă inconștientă. Femeia se simte mai bine în prezent, dar este imobilizată la pat și spune că a aflat de la televizor ce i s-a întâmplat după ce a lovit-o mașina. De altfel, fiica victimei susține că mama ei nu va depune plângere împotriva hoților pentru că se teme de cei doi țigani și că lasă Poliția să își facă treaba.

ȘOCANT Doi țigani jefuiesc o femeie care tocmai a fost victima unui accident de circulație

Între timp, polițiștii nu au aflat încă cine sunt cei doi hoți, deși întregul incident a fost filmat. „Cele două persoane nu au fost identificate până în momentul de față, dar pe baza imaginilor care ne-au fost puse la dispoziție vom reuși să-i găsim în cel mai scurt timp. Victima nu a depus plângere împotriva celor doi", a declarat Amelia Căprărin, purtător de cuvânt al IPJ Dolj.

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite