Fostul ministru Dan Matei Agathon este şeful de campanie al lui Gigi Neţoiu

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Dan Matei Agathon
Dan Matei Agathon

Gigi Neţoiu a precizat în această dimineaţă, într-o conferinţă, că cel care îl ajută în campania electroală este chiar fostul ministru al Turismului, Dan Matei Agathon.

Neţoiu candidează pentru Camera Deputaţilor, în Colegiul 1 din Dolj, din partea PP-DD. „L-am convins pe Dan Matei Agathon să îmi fie şef de campanie. Ne leagă o prietenie de 25 de ani. Cred că are stategii de campanie foarte bune“, a declarat Gigi Neţoiu în această dimineaţă.

Gigi Neţoiu, fostul finanţator al echipei FC Craiova, a fost condamnat recent la 3 ani închisoare cu suspendare, în faimosul „dosar al transferurilor“.

UPDATE, ORA 12.50; Neţoiu va candida pentru un mandat de deputat pe Colegiul 1 Craiova. Acesta a fost implicat alături de alte şapte persoane în „Dosarul Traferurilor“. Toţi sunt acuzaţi că au adus un prejudiciu de peste 13 milioane de dolari prin „blătuirea" a nu mai puţin de 12 transferuri internaţionale ale unor fotbalişti români în perioada 1999-2005.

Procurorii au declarat că cei opt inculpaţi sunt acuzaţi de înşelăciune cu consecinţe deosebit de grave, evaziune fiscală şi spălare de bani şi au cerut pedepse mari, între 10 şi 20 de ani de închisoare.

Gigi Neţoiu, Ioan şi Victor Becali, George Copos, Mihai Stoica, Jean Pădureanu, Cristi Borcea şi Gheorghe Popescu, au fost achitaţi, la începutul lunii aprilie, de Tribunalul Bucureşti.

Instanţa a ridicat sechestul asigurator pe conturile cluburilor FC Dinamo, Rapid, Oţelul Galaţi şi Gloria Bistriţa, precum şi pe cele ale fraţilor Becali. Cheltuileile de judecată rămân în sarcina statului.

Gigi Neţoiu, fostul finanţator al echipei FC Craiova a fost condamnat la 3 ani închisoare cu suspendare

Afaceristul Gheorghe Neţoiu deţine deja importante suprafeţe de teren la Cetate, dar este mult mai cunoscut ca investitor în fotbal şi ca acţionar al Vinson Vrancea.

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite