Grav accident de circulaţie la intersecţia străzilor Miron Costin şi Tudor Vladimirescu. O femeie şi un copil care circulau pe trotuar au fost răniţi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Femeia şi copilul au fost răniţi grav după ce una dintre maşinile implicate într-o coliziune la intersecţia străzilor Tudor Vladimirescu şi Miron Costin a fost proiectată pe trotuar.

Din primele cercetări făcute de poliţişti, se pare că accidentul s-a produs pe fondul neatenţiei lui Andrei Adrian Bancu (20 de ani), şoferul  unui autoturism Audi cu numere de Teleorman. Acesta venea de pe strada Miron Costin şi nu a acordat prioritate lui Mircea Pişc (33 de ani), şoferul unui Wolkswagen, care venea de pe strada Tudor Vladimirescu.  În urma coliziunii, una dintre maşini a ricoşat pe trotuar, rănindu-i grav pe Mihaela Ali (28 de ani) şi pe fiul ei în vârstă de numai doi ani. Femeia şi copilul au fost transportaţi la spital. Din spusele medicilor, copilul a scăpat cu răni uşoare, însă starea femeii este foarte gravă.

image

În Audi se aflau mai mulţi tineri care, după spusele lor, veniseră în Craiova pentru a merge la facultate. „Nu a fost cu rea-voinţă, pur şi simplu a fost o greşeală", a izbucnit un tânăr la vederea ziariştilor. Bărbatul care se afla în Volkswagen a ieşit nevătămat din accident, ajutându-i pe oamenii legii la cercetările de la faţa locului.

Locuitorii zonei spun că astfel de accidente se întâmplă destul de des în acea intersecţie, cauza fiind nerespectarea priorităţii şi teribilismul la volan. „Şi acum trei luni s-au ciocnit unii tot aici. Văd strada liberă si nu mai ţin cont de semnele de circulaţie", a spus unul dintre oamenii scoşi în stradă de zgomotul impactului. 

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite