FOTOGALERIE Preţul Fordului de Bănie, mai mic pentru români. Află ce planuri au americanii pentru „megauzina” de la Craiova!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Modelul B-Max, care va fi produs în serie la uzina din Craiova începând cu trimestrul al doilea al acestui an va avea un preţ mai mic în România decât în celelalte ţări în care va fi comecializat, au anunţat reprezentanţii Ford.

La fabrica din Craiova au fost realizate anul trecut 36 de prototipuri B-Max, iar anul acesta uzina a început deja fabricarea modelelor de preserie, modele interne menite să pregătească lansarea producţiei de masă a monovolumului. Reprezentanţii Ford susţin că uzina de la Craiova este prinsă în strategia americanilor ca o „megauzină”, în care vor fi construite mai multe modele Ford.

Click pe poze pentru a vedea o GALERIE FOTO cu modelul B-Max în teste!

image

Preproducţia la monovolumul B-Max a început, însă producţia va începe în cel de-al doilea trimestru. În urmă cu şase luni Ford a declarat că fabrica de la Craiova va fi o megauzină, deci va fabrica mai multe modele. Vom adăuga încă un model fabricii de la Craiova, nu vă pot spune când”, a declarat Henrik Nenzen, directorul general al Companiei Naţionale de Vânzări Ford.
Preţul modelului nu este deocamdată cunoscut, însă reprezentanţii Ford susţin că acesta va fi mai mic în România decât în celelalte ţări în care va fi pus pe piaţă.

Craiova



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite