Craiova: 648,13 g de aur confiscate de poliţişti doljenii

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cele aproape 650 g de aur au fost descoperite de către ofiţeri din cadrul Serviciului de Investigare a Fraudelor într- un microbuz înmatriculat în Turcia şi condus de G. ELAZIG (50 ani).

Cetăţeanul turc efectua curse pe ruta Bucureşti-Craiova când a fost oprit de autorităţi, pe D.E. 70, la intrarea în Craiova dinspre Bucureşti. Controlul, efectuat de poliţişti împreună cu inspectori din cadrul Direcţiei Judeţene pentru Accize si Operaţiuni Vamale Dolj a dus la descoperirea celor 648,13 g de aur asupra pasagerei B. Renata (31 ani) din Craiova.
„Din cercetări s-a stabilit că bijuteriile fuseseră cumpărate din Turcia în scop de revînzare pe «piaţa neagră» în municipiul Craiova. Cantitatea de aur identificată a fost confiscată în temeiul Legii nr. 12/1990 republicate, iar femeia a fost sancţionată cu 1000 lei amendă contravenţională în conformitate cu prevederile aceluiaşi act normativ. Valoarea de piaţa a aurului confiscat se ridica la suma de aproximativ 59. 000 lei”, a declarat Florentina Popescu, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Dolj.

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite