Craiova:Afacere la cheie, complet utilată, la preţ de criză

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Craiova:Afacere la cheie, complet utilată, la preţ de criză
Craiova:Afacere la cheie, complet utilată, la preţ de criză

Aşa sună anunţul unui om de afaceri din Craiova, care şi-a scos la vânzare restaurantul.Marius Voinea a cumpărat acum patru ani un local în plin centrul oraşului, în care a investit 100.000 de euro.

Avea câte 100 de clienţi pe zi, însă criza financiară i-a dat planurile peste cap. Încasările restaurantului au scăzut la jumătate, iar patronul abia mai poate să îşi plătească angajaţii şi furnizorii care aduc marfă. „Îmi pare rău că vând, dar nu am ce face. Risc să pun lacătul pe uşă şi să plec acasă. Locaţia este bună, iar afacerea este de pomană, o vând cu 60.000 de euro“, a spus Marius Voinea, proprietarul restaurantului.

image

  

image




Firmele au închis una câte una

„De la începutul anului şi până în prezent, peste 1.200 de firme au fost închise. Practic, numărul lor s-a triplat faţă de anul trecut“, a precizat Eugen Călinoiu, directorul Direcţiei Generale a Finanţelor Publice Dolj. 

Restaurantul scos la vânzare este cu specific oltenesc şi are 320 de metri pătraţi. Ieri, la ora prânzului, localul era aproape gol. Clienţii, puţini la număr, nu mai vor să mănânce sarmale şi ciorbă gătite ca la carte, într-un astfel de local. „În Craiova, patronii au început să îşi închidă afacerile pe capete. Asta este, mergem mai departe. Nu avem ce să mai facem“, a mai povestit proprietarul restaurantului.

image
image



Citete astăzi în „Adevărul de Seară“ ce restaurant din Craiova a fost scos la vânzare prin mica publicitate. 

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite