62 de puncte de colectare selectivă a gunoiului vor fi amplasate în Craiova

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Primăria Craiova pune la punct în parteneriat cu SC Salubritatea Craiova SRL şi Eco-Rom Ambalaje un sistem de colectare selectivă a deşeurilor de ambalaje.

Potrivit unui comunicat de presă, 62 de puncte de colectare selectivă vor fi puse la dispoziţia locuitorilor municipiului Craiova până la finalul lunii octombrie în zonele: Brazda lui Novac, Rovine, Lăpuș, Craiovița și Valea Roșie. Acestea sunt destinate colectării deşeurilor de ambalaje pe trei fluxuri: plastic şi metal în containerul galben, hârtie-carton în containerul albastru şi sticlă în containerul verde.

“Este încă un pas important pe care îl facem astăzi, în a asigura un mediu înconjurător mai sănătos copiilor noștri. Îi chem pe craioveni să fie mai responsabili în a înțelege importanța colectării selective a deșeurilor de ambalaj, care pot fi reciclate. Suntem cetățeni europeni, trebuie să ne aliniem unor standarde de viață și mediu așa cum ne cere Uniunea Europeană și acest lucru nu poate fi decât benefic pentru Craiova și cetățenii acestui municipiu“, a declarat primarul Antonie Solomon.

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite