Craiova: Un elev a făcut atac cerebral după examen- revista presei locale

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Presa locală scrie azi despre cazul unui elev de la Grupul Şcolar “Matei Basarab” care a suferit un atac cerebral din cauza emoţiilor la examenul de bacalaureat, dar şi despre iminenta schimbare din funcţie a şefului Administraţiei Pieţelor din Craiova, Gheorghe Călinoiu.

Bacalaureat cu incidente în Dolj, scrie azi cotidianul Gazeta de Sud. Un elev din judeţul Dolj a suferit un atac cerebral în urma emoţiilor acumulate la examenul oral de bacalaureat la limba şi literatura română, iar altul a fost declarat respins de comisia de evaluare, deşi provenea dintr-o şcoală specială şi avea mari probleme de exprimare.

Şeful pieţelor, pus să-şi sape groapa, titrează azi cotidianul Ediţie Specială. Regulamentul de organizare şi funcţionare al Serviciului Public Administraţia Pieţelor şi Târgurilor (SPAPT) Craiova e retrimis la votul consilierilor locali, în formă modificată, după ce juriştii Prefecturii Dolj au obiectat faţă de articolele prin care directorul Gheorghe Călinoiu era zburat, fără drept de apel, din funcţie. Pentru forma revizuită, autorii documentului par să se fi inspirat din OUG 37/ 2009, prin care au fost schimbaţi şefii deconcentratelor, ei cerându-i lui Călinoiu, de această dată, să depună un proiect de management care va fi analizat de însuşi
primarul Antonie Solomon. Directorului de la pieţe i se cere, practic, să se dea singur în primire, el trebuind să identifice problemele cu care se confruntă serviciul pe care îl conduce.

De la Braloştiţa la Bâlta, numai pe asfalt. Ieri, cu trei săptămâni înainte de inaugurare, era forfotă mare pe drumul judeţean 115, care leagă Braloştiţa de Bâlta (n.r. – localitate componentă a oraşului Filiaşi). Muncitorii SCCCF Drumuri şi Poduri Timişoara, executantul lucrării, munceau de zor la asfaltarea ultimei porţiuni din drumul lung de 7,7 km şi nu s-au oprit nici când s-au trezit lângă ei cu vicepreşedintele tehnic al Consiliului Judeţean, Cristi Iovan, venit pe şantier pentru o ultimă verificare. Valoarea investiţiei, una din cele trei care au rămas de executat cu bani din creditul luat de administraţia doljeană de la BCR, este de peste 8 milioane lei. Mai multe amănunte despre acest subiect puteţi citi în Cuvântul Libertăţii.

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite