Craiova: Un bărbat a fost lovit de tren (galerie foto)

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Craiova: Un bărbat a fost lovit de tren (galerie foto)
Craiova: Un bărbat a fost lovit de tren (galerie foto)

Victima a fost transportată de urgenţă la Spitalul Judeţean, unde va fi supusă unei intervenţii chirurgicale. Trupul bărbatului a fost prins sub şine, care i-au retezat mâna şi piciorul stâng. (GALERIE FOTO)

Oamenii spun că este un blestem pentru ei să aibă şinele de cale ferată atât de aproape de casele lor. Nu este pentru prima dată când un om a fost lovit de tren, în zona Daewoo, din cartierul Lăpuş. „L-am văzut de dimineaţă cum stătea singur chiar lângă calea ferată. Eu cred că s-a sinucis. Nu ştim cine este, dar păcat de ceea ce s-a întâmplat“, povesteşte Elena Nicu de 65 de ani, martor.

Oamenii legii trebuie să stabilească acum, dacă bărbatul a vrut să se sinucidă sau a fost un accident. Medicii încearcă acum să îi salveze mâna şi piciorul bărbatului. Operaţia de reconstrucţie va dura mai bine de patru ore. Cadrele medicale sunt rezervate în privinţa şanselor de supravieţuire ale victimei.

Poliţiştii trebuie să stabilească identitatea bărbatului şi să dea de urma familiei. Trenul,  care a lovit victima, venea de la Timişoara şi se îndrepta către Bucureşti.  

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite