Un bărbat cu afecţiuni psihice şi-a ucis cu furca vecinul

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Marcel Diaconescu în vârstă de 43 de ani, din comuna doljeană Apele Vii, şi-a ucis cu  furca vecinul. Agresorul a sărit în ajutorul fratelui care era ameninţat cu un baros de victimă. Din cauza loviturilor primite bărbatul a murit pe loc.

Vecinii susţin că între victimă şi cei doi fraţi au mai avut loc scandaluri„De fiecare dată când se întâlneau ieşeau scântei. De ani de zile se tot ceartau. La noi nu s-a mai pomenit aşa ceva. E păcat ca s-a ajuns aici, iar cineva şi-a pierdut viaţa“, a declarat un localnic.

Gheorghe Diaconescu în vârstă de 53 ani a intrat la primele ore ale dimineţii, înarmat cu un baros penste cei doi fraţi.Unul dintre ei s-a trezit şi s-a luat la bătaie cu vecinul săi. Marcel Diaconescu i-a sărit în ajutor şi a luat o furcă pe care a înfipt-o de mai multe ori in vecin. Mai mult a pus mâna pe ciocan si i-a mai aplicat câteva lovituri. Ambii fraţi au fost internati la Spitalul de Psihiatrie din Poiana Mare „Autorul şi fratele acestuia au fost internaţi într-o unitate medicală, unde vor rămâne până când vor fi supuşi unei expertize medico-legale neuropsihiatrice pentru a se stabili dacă au discernământ “ne-a declarat procuror Magda Bădescu, purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Dolj.  

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite