Un bărbat din Dolj a vrut să îşi omoare un vecin pentru o bucată de pământ

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Foto: Arhiva
Foto: Arhiva

Ion Rezeanu, în vârstă de 65 de ani, din comuna doljeană Giurgiţa, este acuzat de săvîrşirea infracţiunii de tentativă de omor calificat. Bărbatul şi-a înjunghiat un consătean în zona toracică. Victima şi agresorul se ceartă de ani buni pe o bucată de pământ.

Ion Rezeanu şi Ione Pîra, de 32 de ani, din comuna doljeană Giurgiţa, s-au întâlnit pe o uliţă din localitate. Cei doi s-au apucat la ceartă, iar bărbatul de 65 de ani a scos un cuţit şi şi-a înjunghiat vecinul „Victima  fost  transportată la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Craiova, unde s-a stabilit că leziunea suferită i-a pus viaţa în pericol“, a spus Magda Bădescu, purtătorul de cuvânt din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Dolj.

Agresorul este acuzat de tentativă de omor calificat şi a fost arestat.

Ion Rezeanu şi Ione Pîra se ceartă de ani buni pentru o bucată de pământ. Oamenii au declarat că au văzut cum vecinul lor de 65 de ani a scos cuţitul şi l-a înjunghiat pe bărbatul de 32 de ani „S-au mai luat la bătaie şi în urmă cu două zile. Sunt în conflict de ani buni. Rezeanu este supărat că a rămas fără un teren din cauza lui Pîra“,a  spus un localnic.   

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite