VIDEO-Un băiat a murit după ce s-a bătut cu un coleg de clasă UPDATE

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un băiat a murit în urma unei altercații cu un coleg de școală. Acesta l-a împins cu capul în ușa clasei. Băiatul a decedar în drum spre spital.

UPDATE, ORA 14.14/ Alexandru Ispas a murit din cauza unui  şoc toraco-abdominal. Asta a ieşit la rezultatul preliminar al autopsiei.

UPDATE ORA 12.00 Băieţelul care şi-a pierdut viaţa avea 14 ani, era elev în clasa a 7-a, se numea Alex Popescu şi mai avea încă şase fraţi. „Când am ajuns la spital, era vânăt la faţă. Am strigat la el, dar degeaba. Până astăzi nu am aflat ce s-a întâmplat, nu ştim dacă a fost o joacă sau dacă s-au certat", a declarat mama copilului, Irina Popescu.

VIDEO -CU ALEXANDRU POPESCU PE HOLUL ŞCOLII PURTAT PE BRAŢE DE ELEVI

image

UPDATE ORA 11.25 Înainte de dramaticul incident, elevii au avut ora de religie, iar profesoarea a scris pe tablă: "Faptele rele, încălcări ale voii Lui Dumnezeu". Ca un blestem, propoziţia a rămas scrisă şi astăzi pe tablă, în clasă.

image

UPDATE ORA 11.00 „Doi elevi s-au împins unul pe celălalt, unul a căzut şi s-a lovit, iar la două ore a decedat. Nu a fost o ceartă, s-au jucat şi unul din ei a căzut în pragul uşii. Am început şi noi o anchetă internă“, a declarat Alin Mondescu, directorul liceului.

UPDATE ORA 09.20 Procurorii parchetul Tribunalului Dolj a deschis un dosar penal pentru lovituri cauzatoare de moarte.

Scandalul a pornit după ce profesoara a ieşit din clasă doi elevi, ambii de 14 ani, au început să se certe, s-au împins, iar unul dintre ei s-a lovit cu capul de uşa unui dulap „Cadavrul a fost dus la morgă în vederea efectuării necropsiei. Procurorii trebuie să  stabilească dacă elevul a avut discernământ în momentul în care a săvîrşit fapta“, a spus Magda Bădescu, purtătorul de cuvînt din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Dolj.

VOM REVENI CU AMĂNUNTE!

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite