Craiova:Bărbatul care a vandalizat trei autoturisme s-a ales cu dosar penal

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ionel Negulici a fost audiat mai bine de trei ore de poliţişti de la Secţia 1 de Poliţie. Bărbatul le-a spus că a devnit nervos în momentul în care şi-a văzut maşina confiscată.

Bărbatul a fost amendat pentru lovire cu 1200 de lei, va trebuie să plătească pagubele şi s-a ales şi cu dosar penal pentru distrugere. Dacă va fi găsit vinovat risacă să îşi petreacă următorii cinci ani în spatele gratiilor.„O să plăestc acum ce să fac. Amenda pe care am primit-o o să o contest în instanţă“,a spus supărat bărbatul care a distrus trei maşini.

Este primul caz de acest gen

Poliţiştii spun că au fost anunţaţi că prin apelul 112 că în curtea instituţiei din cartierul 1 Mai este un bărbat nervos.„Când am ajuns la faţa locului, l-am găsit pe Ionel Negulici certându-se cu angajaţii de la ridicări auto. De aici la un comflict în toată regula nu a ar mai fi fost decât un pas, dacă nu interveneam imediat“, a declarat Tită Grigore, comisar şef Secţia 2 de Poliţie.

Şeful de la RAT care s-a ales cu parbrizul autoturismului spart spune că nu se aştepta la aşa ceva.„Maşina nu este a mea. Culmea a fost ridicată în urmă cu trei zile şi am lăsat-o aici să vină fata mea să plătească amenda.Trebuie să o anunţ şi să îi spun ce s-a întâmplat“, a decalrat Emilian Fieruţ şef exploatare RAT Craiova.  

Craiova



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite