Beldeanu: „Piţurcă a readus pofta de joc la Craiova, dar nu trebuie să ne pierdem capul“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fostul jucător al Craiovei Maxima, Aurică Beldeanu crede că Victor Piţurcă este un antrenor potrivit pentru Universitatea, experienţa acestuia fiind benefică pentru tinerii din lot. 

„S-au schimbat multe la Craiova: dăruirea, felul de a gândi jocul, băieţii sunt mult mai dornici de victorie şi se dăruiesc total la fiecare partidă“, a spus Beldeanu.

Sunt şi unii jucători care, înainte, nu aveau o disponibilitate prea mare la efort, se ştiu ei care sunt, dar acum aleargă toţi la fel de mult. Piţurcă este un om exigent şi a adus multă seriozitate la echipă şi aceste lucruri nu pot fi decât benefice“, a mai spus Aurică Beldeanu pentru editie.ro.

Acesta a mai precizat că suporterii nu trebuie să se entuziasmeze prea tare, iar jucătorii trebuie să rămână concentraţi, pentru că vin meciuri la fel de grele.

Trebuie să ne entuziasmăm pentru că jocul a fost foarte bun, dar nu trebuie să facem nuntă acum, să nu ne pierdem capul. Este nevoie de concentrare şi să continuăm seria de rezultate în meciul de la Braşov, pentru că abia de acum încolo vin meciuri grele, cu Vaslui, Urziceni, Oţelul şi mai este şi meciul de Cupă, cu Pandurii, la care eu ţin foarte mult şi îmi doresc să mergem mai departe“, a precizat fostul internaţional, poreclit „Vulpea“.

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite