Ne aşteaptă zile de foc. Vezi aici unde poţi să te răcoreşti în acest weekend !

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Tinerii au luat cu asalt ştrandurile din Craiova
Tinerii au luat cu asalt ştrandurile din Craiova

Vineri, sâmbătă şi duminică în Oltenia vremea va deveni caniculară. Temperaturile vor urca în termometru până la 39 de grade Celsius.

Toate ştrandurile din Bănie sunt la mare căutare în această perioadă. Tinerii susţin că fug de caniculă la piscină, acolo unde se pot răcori. Craiovenii au declarat că pe timpul zilei nu pot sta în casă din cauza căldurii insuportabile. Majoritatea merg la ştrand, acolo unde răcoresc la piscină „Preţul unui bilet în acest an este de 8 lei pentru copii şi 10 lei pentru adulţi. Avem o capacitate de maxim de 400 de locuri. Şi în acest an organizăm cursuri de înot, iar preţul abonamentului este de 130 de lei. Tinerii au luat cu asalt ştrandul zi de zi. Noi avem personal medical şi suntem gata să îi sfătuim ce trebuie să facă pet imp de caniculă“, a spus Petre Banciu, administratorul ştrandului Laguna Albastră.

Ştrandul Işalniţa, Hanul Doctorului, Valencia, Vilagio-Italiano, sunt deschise în această vară. La Beharca au fost amenajate două piscine cu o capacitate de maxim 200 de locuri „În casă este la fel ca şi afară. La ştrand ne putem răcori, iar spre seară plecăm către casă“, a spus Irinel Dobridoreanu.   


Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite