Un patron a fost ameninţat cu moartea de un poliţist local şi un militar. Cei doi i-au cerut părţii vătămate suma de 5000 de lei dacă nu vrea să fie tăiată în bucăţi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Adrian Marius Bălăşoiu, poliţist local şi Cristian Irinel Dionisie, militar de profesie, au fost arestaţi pentru 29 de zile şi sunt acuzaţi de săvîrşirea infracţiunii de şantaj. Cei doi l-au ameninţat cu moartea pe un patron din Craiova şi i-au cerut 5000 de lei. Banii erau de fapt pentru un prieten al celor doi în contul unor lucrări efectuate pentru partea vătămată.

Poliţistul local şi militarul au fost prinşi în parcarea unui hipermaket din Craiova în timp ce primeau mită 1500 de lei. Patronul şantajat s-a hotărât să îi denunţe pe cei doi în momentul în care aceştia i-au ameninţat şi familia cu moartea.

Adrian Marius Bălăşoiu, poliţist local şi Cristian Irinel Dionisie, militar de profesie, au fost arestaţi pentru 29 de zile pentru comiterea infracţiunii de şantaj.

Marius Pavelescu, administratorul SC Gimar Conret SRL, le-a spus procurorilor că Bălăşoiu şi Dionisie l-au ameniţat de mai multe ori că îl taie în bucăţi dacă nu le dă 5000 de lei. Banii reprezentau o datorie ăe care patronul ar fi avut-o către un prieten de-al celor doi bărbaţi arestaţi pentru şantaj.

Patronul i-a înregistrat pe cei doi bărbaţi în timp ce îl ameninţau cu moartea.

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite