Piţurcă junior: „Sper să nu fim luaţi în seamă şi să ajungem cât mai sus în clasament“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Atacantul Universităţii Craiova, Alexandru Piţurcă, este de părere că echipa olteană poate termina campionatul în partea superioară a clasamentului, dacă va continua pe aceeaşi linie.

Piţurcă junior spune că Ştiinţa poate obţine un rezultat bun la Braşov, pentru că are un lot superior valoric.

"Pentru noi cel mai important este să continuăm evoluţiile bune, să ne întoarcem neînvinşi de la Braşov. Îi cunosc pe cei de la Braşov, joacă foarte bine acasă, ştiu că se vor mobiliza foarte bine, dar cred că valoric suntem superiori“, a spus astăzi Alexandru Piţurcă, într-o conferinţă de presă. 

„Important este să nu pierdem. Sunt convins că braşovenii vor juca meciul ca pe o finală de Campionat Mondial, aşa cum au şi declarat. Tata ne-a spus că dacă batem ne apropiem de primele locuri. Ar fi foarte bine să reuşim asta. Sper să nu fim luaţi în seamă şi să ajungem sus în clasament“, a mai spus Piţurcă junior.

Este greu cu tata antrenor, dar sunt obişnuit pentru că l-am mai avut antrenor opt ani la Steaua, dar atunci eram junior şi din cauza asta nu mi se acorda atenţie. Acum e altă situaţie“, a adăugat Alex Piţurcă.

La echipă avem o relaţie antrenor - jucător, acasă este de tată - fiu, dar în ambele cazuri discuţiile sunt doar legate de fotbal. Ce altceva am putea vorbi?“, a completat Piţi junior.

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite