Mititelu iese la atac: „Stoica e jucătorul Craiovei, a fost transferat provizoriu în Arabia Saudită!“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Patronul Universităţii Craiova, Adrian Mititelu, a reclamat la LPF transferul lui Dorel Stoica la Steaua şi a subliniat faptul că jucătorul mai are un an de contract cu clubul oltean.

Mititelu susţine că transferul fundaşului de 32 de ani în Arabia Saudită a fost doar unul provizoriu, „un cadou din partea clubului“.

„Acest jucător a primit un cadou din partea mea pentru că a fost patru ani căpitanul echipei, dreptul de juca liber de contract la orice echipă. L-am rugat însă să-mi promită că nu va juca vreodată la Steaua, Dinamo, Rapid sau altă echipă din ţară. În acest sens am încheiat un act adiţional la contract prin care nu poate evolua decât la Universitatea în România. Acest act a fost înregistrat la LPF. Numai provizoriu a putut fi transferat în Arabia Saudită“, a precizat finanţatorul Ştiinţei la gsptv.

„După perioada de la Al-Ettifaq el avea alte trei oferte din străinătate şi de asta a declarat că ar dori să se întoarcă la Craiova. Federaţia nu l-a declarat liber de contract pentru că nu are competenţa. Nu suntem dispuşi să negociem cu Steaua pentru Stoica“, a mai spus Mititelu, are a recunoscut că mai are să-i dea bani lui Dorel Stoica: „Nu sunt 250.000 de euro aşa cum s-a spus, este vorba despre o sumă mult mai mică“.

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite