O femeie a căzut în casa liftului, într-un oficiu poştal din Craiova

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Victima a fost transportată la spital de un echipaj SMURD
Victima a fost transportată la spital de un echipaj SMURD

O femeie a fost implicată într-un accident grav, în această după amiază. Craioveanca de 54 de ani, angajată a unui oficiu poştal din oraş, a încercat să urce în lift, dar nu a observat că ascensorul nu se află la respectivul etaj şi s-a prăbuşit patru metri.

UPDATE,ORA 18.00/ Rudele femeii au declarat că nu ştiu ce s-a întâmplat cu exactitate „Am auzit că a avut un accident de muncă. A chemat liftul să urce de la parter la etajul doi, însă ascensorul nu a coborât, iar fina mea a căzut în gol la subsolul liftului“, a spus Nicolae Minae.

„Inspecţia tehnică a liftului este valabilă până pe data de 10 decembrie 2012. Contactul de la uşa stângă a liftului era defect. Când este accident cu incapacitate temporară societatea respectivă trebuie să ancheteze cazul, după care să ne trimită dosarul de cercetare “, a spus Cătălin Mohora, inspector şef în cadrul Inspectoratului Teritorial de Muncă Dolj.  

Accidentul a avut loc în oficiul poştal de tranzit din zona gării din Craiova. E vorba de o femeie de 54 de ani, angajată a poştei, care a păşit în gol în casa liftului. A căzut de la o înălţime de patru metri. Purtătorul de cuvânt al ISU Dolj a declarat că în prezent femeia a fost scoasă din casa liftului şi a fost dusă la spital. Aceasta a suferit răni la ambele picioare.

„Persoana a fost scoasă din casa scării, trasnportată la ambulanţă. Avea probleme la ambele picioare, pe unul dintre ele nu îl mai simţea“, a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Dolj.

Vom reveni cu amănunte!

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite