Copiii de la Complexul Rezidenţial Craiova au sărbătorit în avans Ziua Internaţională a Copilului

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În preajma zilei de 1 Iunie, Asociaţia Culturală Oltenia (ACO) şi Netrom Software au organizat o întâlnire a copiilor aflaţi în grija Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Dolj (DGASPC). Zece prichindei de la Complexul Rezidenţial Craiova au sărbătorit în avans Ziua Internaţională a Copilului.

 Astfel, zece copii din cadrul Complexului Rezidenţial al centrului au participat la o serie de activităţi sportive, acţiuni şi evenimente inedite, atractive pentru copii şi aducătoare de amintiri şi nostalgii pentru cei mari, care mai păstrează încă o frântură din sufletul lor de copil.

Ei au fost apoi premiaţi cu echipamente sportive, dulciuri şi multe altele, achiziţionate în urma campaniei de strângere de fonduri „Copilărie cu joc şi zâmbete” ce s-a derulat pe parcursul lunilor aprilie şi mai. 

Acţiunea ce s-a desfăşurat la baza de agrement Atlas s-a încheiat plină de joc şi cu multe alte surprise. Bucuroşi de cadouri copiii şi-au arătat şi ei recunoştinţa prin activităţile desfăşurate.

"Singura răsplată aşteptată a fost zâmbetul sincer al lor. Acţiunea s-a încheiat cu o seară de neuitat, plină de joc şi multe surprize, oferită de angajaţii NetRom Software celor 10 copii", a declarat Cristina Otovescu Frăsie, preşedinte Asociaţia Culturală Oltenia.

La rândul său, Camelia Liţoiu, reprezentant Netrom Software, a declarat: „Am găsit în Asociaţia Culturală Oltenia un partener de încredere care ne-a ajutat să ducem la bun sfârşit acţiunea care face parte dintr-un amplu program al firmei noastre, de a se implica activ în viaţa socială a comunităţii. Prin propunerile noastre, copiii ne-au fost ghizi printr-o lume a jocurilor realizate de noi pentru ei şi gazde într-o lume de poveşti. Ne-am bucurat că pentru o seară am putut să oferim un zâmbet".

Evenimentul organizat de către Asociaţia Culturală Oltenia şi NetRom Software face parte dintr-o campanie amplă de implicare în problemele societăţii.

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite