Craiova: Află aici programul Zilelor oraşului

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Craiova: Află aici programul Zilelor oraşului
Craiova: Află aici programul Zilelor oraşului

Durata Zilelor Craiovei a fost redusă de Primărie de la şapte la patru zile, din cauza dificultăţilor financiare cu care se confruntă autorităţile locale.

Edilul-şef Antonie Solomon a anunţat azi că administraţia locală a găsit resurse pentru a păstra tradiţia sărbătoririi oraşului, însă durata acestora a fost redusă de la şapte la patru zile. În prima zi, pe 23 octombrie, principalul eveniment va fi spectacolul de muzică populară din cartierul Craioviţa Nouă, la care vor participa dirijorul Nicolae Botgros şi Ansamblul „Maria Tănase”.

Pe 24 octombrie vor concerta în Parcul din Lunca Jiului, începând cu ora 15, maestrul Tudor Gheorghe, formaţiile Iris, Voltaj şi cântăreţul Michael Bolton.
Potrivit autorităţilor locale, baza sportivă din Parcul din Luncă va găzdui, pe terenurile de baschet, fotbal şi tenis, mai multe manifestări sportive şi de animaţie.
La capitolul acţiuni culturale, administraţia locală va organiza anul acesta de Zilele Craiovei lansări de carte, cenacluri, expoziţii, concerte de muzică sacră, piese de teatru pentru copii şi adulţi.
Tot cu ocazia Zilelor Craiovei va mai avea loc şi un concert de muzică folk, precum şi manifestări legate de Ziua Armatei şi Ziua Recoltei. Zilele oraşului se vor încheia pe 26 octombrie, cu o şedinţă solemnă a Consiliului Local.

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite