Zilele Craiovei, show de criză timp de cinci zile

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Craiovenii vor avea parte anul acesta doar de cinci zile de distracţie (22 - 26 octombrie) în cadrul festivalului Zilele Craiovei, eveniment ajuns la a XIV-a ediţie.

Dacă până acum eram obşnuiţi cu un festival de mare amploare în cadrul căruia erau invitaţi artişti internaţionali, anul acesta Zilele Craiovei beneficiază de un program sărăcios care implică bani puţini.

Manifestările dedicate Zilelor Craiove vor debuta cu lansări de carte şi sesiuni ştiinţifice. În timp ce în prima zi va avea loc salonul municipal de fotografie pentru liceeni „Craiova în imagini“, spectacolele ce vor avea în fiecare seară vor fi susţinut de insituţiile de cultură din cadrul primăriei: Teatrul Liric Elena Teodorini, Teatrul pentru Copii şi Tineret, Filarmonica Oltenia, Casa de Cultură Traian Demetrescu şi Ansamblul Maria Tănase.

Din păcate, în cele cinci zile, pe scena Teatrului Naţional Marin Sorescu nu se va juca nicio piesă cu intrare gratuită pentru craioveni. Acest lucru se datorează faptului că teatrul din Bănie nu a fost inclus în programul manifestărilor.

Intrarea la spectacole, în aer liber sau în sală, va fi liberă pentru craioveni, în limita locurilor disponibile. Din program nu lipsesc Târgul Meşterilor Populari care va fi organizat pe Esplanada Teatrului Naţional dar şi concertul de muzică populară din cartierul Craioviţa Nouă.

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite