Astăzi încep „Zilele Craiovei“. Vernisaj de fotografii la primărie şi concert de muzică populară în Craioviţa

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Deschiderea oficială va avea loc astăzi, la ora 11 în Sala Mare a Primăriei, în cadrul vernisajului celei de-a doua ediţii a Salonului Municipal de Fotografie pentru Liceeni, cu tema "Craiova în imagini".

În cadrul ceremoniei de deschidere vor avea loc şi Colocviile Scrisului Româanesc, eveniment organizat de Editura şi Revista Scrisului Românesc. Începând cu aceeaşi oră, în Piaţa Mihai Viteazul actorii Teatrului pentru Copii şi Tineri Colibri vor susţine spectacolul „Şoricelul şi balena Banela“.

Craiovenii se pot delecta deseara, începând cu ora 19.00 cu spectacolul „Nunta lui Pui“, care va avea loc la Teatrul Naţional „Marin Sorescu“. În Piaţa Mihai Viteazul va avea loc începând cu ora 19.30 spectacol de vals vienez, tango şi dansuri latino-americane.

Mega-evenimentul zilei este concertul de muzică populară organizat pe Esplanada din cartierul CraioviţaNouă. Începând cu ora 18.00 cei mai în vogă artişti de muzică populară vor urca pe scena amaplasată pe esplanadă pentru a-i încanta pe olteni.

Vezi AICI programul complet al Zilelor Craiovei.

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite