Zilele Craiovei, show din donaţii. Află aici programul complet al manifestărilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Trupa Holograf va cânta pe banii obţinuţi din sponsorizări
Trupa Holograf va cânta pe banii obţinuţi din sponsorizări

Sărbătoarea programată pentru finele lunii se va face cu bani din sposorizări, iar intrarea la spectacole nu va mai fi gratuită

Ediţia a XV-a a Zilelor Craiovei va avea loc cu bani obţinuţi de primărie din sponsorizări. Deşi consilierii locali au profitat la ultima şedinţă de absenţa mai multor aleşi şi a primarului Solomon, pentru a decide ca banii alocaţi sărbătorii  să mearga la reabilitarea străzilor, edilul-şef susţine că a făcut rost de fonduri pentru a achita onorariile artiştilor.

Potrivit primarului Solomon, firmele care lucrează pe şantierele Băniei vor sponsoriza cu câte 50.000 de euro sărbătoarea oraşului. „De Zilele Craiovei vor concerta cele mai bune trupe din Craiova. Vor veni Dj Project, Voltaj, Phoenix şi mulţi alţii. Ce dacă în ultima şedinţă au distribuit banii pentru spectacole la străzi. Am vorbit cu constructorii să dea câte 50.000 de euro printr-o asociaţie, o sponsorizare“, a declarat Solomon.

Spre deosebire de anii trecuţi, când intrarea la spectacole era gratuită, la ediţia de anul acesta craiovenii vor fi nevoiţi să plătească biletele. Potrivit unui comunicat de presă al primăriei, pentru spectacolele care se desfasoara la Teatrul Liric „Elena Teodorini”, costurile biletelor variază în funcţie de categorie: biletele de categoria I vor fi 25 lei, cele de categoria a II-a  20 lei, cele de a treia 15 lei, iar studenţii, elevii şi pensionarii vor scoate din buzunar 12 lei, în baza unui act doveditor. În cazul spectacolelor de la Teatrul National „Marin Sorescu” costul este de 25 de lei, iar pentru elevi, studenţi şi pensionari  va fi 10 lei.

Primarii comunişti, onoraţi cu diplome

Pentru spectacolele care se desfaşoară la Filarmonica „Oltenia”, la concerul extraordinar susţinut de Tudor Gheorghe la data de 27 octombrie preţul unui bilet va fi de 60 lei, iar la concertul simfonic din data de 28 octombrie va costa 15 lei, elevii, studenţii şi pensionarii plătind doar 8 lei. O altă noutate este faptul că şase ex-edili ai Băniei vor primi câte o diplomă de excelenţă. Petre Gigea,Ştefan Negreţ, Marin Lungu şi Ion Voiculescu, olteni care au condus oraşul în perioada comunistă vor fi onoraţi de primărie, precum şi Cristian Buşoi şi Tudor Rădulescu, primari post decembrişti. Din programul zilele oraşului nu lipseşte concertul de muzică popular din cartierul Craioviţa Nouă, programat vineri, 28 octombrie.

Află AICI programul complet şi final al Zilelor Craiovei.

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite