Craiova: VIDEO/ Drumarii întârzie să apară pe şoselele acoperite cu zăpadă: trei accidente s-au produs în ultimele ore

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ninsoarea abundentă care a început să cadă de acum aproape două ore i-a luat prin surprindere pe reprezentanţii societăţilor care se ocupă cu deszăpezirea drumurilor din Craiova dar şi cele judeţene şi naţionale.

Update ora 10.00 Trei accidente rutiere au avut loc pe şoselele din Dolj din cauza şoferilor care au condus cu viteză în condiţiile unui carosabil acoperit cu zăpadă. Între localităţile Coşoveni şi Leu un autoturism Opel Astra a ajuns în şanţ, după ce şoferul nu a putut să redreseze maşina, care a derapat. Tot pe DN6, un alt autoturism, care circula dinspre Caracal spre Craiova, s-a răsturnat în afara drumului în localitatea Zănoaga, aparţinând de comuna Leu, dar nimeni nu a fost rănit. Un alt accident s-a produs pe DE 70, la Işalniţa, unde două autoturisme s-au tamponat.

Dacă vreţi să plecaţi în această dimineaţă la serviciu cu automobilul personal, aflaţi că utilajele de deszăpezire nu au acţionat deocamdată decât pe străzile principale din oraş. Drumarii aruncă doar material antiderapant pentru că, spun ei, deocamdată stratul de zăpadă nu este suficient de mare pentru a acţiona cu lama. Totuşi, dacă nu aveţi cauciucuri de iarnă, ieşirea din parcarea ar putea să vă dea bătăi de cap.
În schimb, dacă doriţi să plecaţi la drum mai lung, pe o şosea naţională sau judeţeană, aflaţi că drumarii nu acţionează decomadată pe aceste drumuri. „Stratul este deocamdată mic, se circulă în condiţii de iarnă, dar nu sunt probleme”, susţin reprezentanţii Direcţiei Regionale de Drumuri şi Poduri Craiova. Aceeaşi situaţie se înregistrează şi pe drumurile judeţene. Drumarii nu au aruncat material antiderapant decât în pantele care au creat şi până acum probleme şoferilor: în zona Bucovăţ şi Gura Văii.

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite