Xteria a electrizat publicul din Bănie

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Sute de tineri, precum şi persoane de alte vârste, dar cu spiritul tânăr, au venit sâmbătă seară, pe Velodrom, la primul mega party open-air de muzica house din Oltenia: Xteria Event.

Vremea schimbătoare şi cele câteva picături de ploaie nu i-au împiedicat pe craioveni să vină la concert. „Ce poate fi mai plăcut pentru noi, tinerii, decât un concert cu muzică bună, live, în aer liber. Noroc că a stat ploaia. Chiar dacă mai picura, tot aş fi rămas. Nu ai parte în fiecare zi de asemenea concerte. Este extraordinar”, a spus Mihaela.

image

Deschiderea concertului a fost făcută de Missy Jay din Ibiza, Spania, evaluată la nivel mondial ca fiind unul dintre cei mai buni DJ feminin pe scena muzicii underground. A urmat trupa Phunk Investigation din Italia, Dj-ul din Miami - SUA, Paul Mendez, DJ's Saint Louie & DanDemain (Hou-c-Licious Project) (Olanda), MC Lady Bee (Olanda)  şi, bineînţeles mult aşteptatul Dj Aligator din Danemarca.

image

Unul dintre momentele care a adus fanii în delir a fost mixajul DJ-iţei Miss Jay. Fanii muzicii house/techno din Oltenia au avut astfel ocazia să asculte şi să danseze timp de câteva ore pe muzică mixată în cele mai populare cluburi din lume. Spectacolul live din Craiova este primul susţinut în Estul Europei de către Dj Aligator (centru) şi DJ Paul Mendez.


image
Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite