Craiova: Wobay, la un pas să fie bătut de Cristescu după meciul cu Steaua

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Julius Wobay asistând la bucuria steliştilor
Julius Wobay asistând la bucuria steliştilor

Team-managerul Universităţii Craiova, Silvian Cristescu, a fost extrem de nervos la finalul partidei cu Steaua, vinovatul principal fiind Julius Wobay.

Oficialul oltean a avut ceva de împărţit cu leonezul, după ce acesta s-a accidentat în minutele de final ale jocului şi nu a mai dorit să revină pe gazon, lăsându-şi echipa în inferioritate numerică.

Steaua a marcat golul victoriei, iar Cristescu a luat foc, între acesta şi Wobay izbucnind un conflict. S-a lăsat cu ameninţări de ambele părţi, team-managerul Ştiinţei plecând val-vârtej spre tunel, cu toată opoziţia secundului George Biţă, pentru a-i cere socoteală africanului, pe care l-ar fi îmbrâncit, conform unor martori oculari.

Patronul Adrian Mititelu nu a dorit să comenteze acest conflict, limitându-se să spună doar că „Wobay probabil s-a accidentat“.

În schimb, antrenorul Eugen Neagoe a precizat: „Nici prin cap nu-mi trecea că un jucător introdus în repriza a doua îmi va cere schimbarea după numai cîteva minute. Nu avea voie să răspundă unui oficial. Va plăti scump!

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite