Craiova: Weekend plin de concursuri şi surprize eco

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Craiova: Weekend plin de concursuri şi surprize eco
Craiova: Weekend plin de concursuri şi surprize eco

Voluntarii campaniei  „Mişcarea de Reciclare” vor merge pe biciclete şi role, în mini-circuite prin oraş.

Citeşte şi:

Bănia, platforma naţională de încurajare a reciclării

Sâmbătă, 25 iunie 2009, în intervalul 11.00 – 13.00, în Piaţa Mihai Viteazul, pe strada A.I.Cuza şi pe strada Calea Bucureşti vor fi împărţite flyere ecologice, mere verzi, insigne eco – cu informaţii despre primul proiect naţional de educare a publicului larg în privinţa reciclării - Mişcarea de Reciclare.

Începând de la ora 19.00, pe Velodromul din Parcul „Nicolae Romanescu”, vor avea loc numeroase concursuri şi surprize eco şi un concert în aer liber în care vor evolua formaţiile Bere Gratis şi Direcţia 5. Primăria municipiului Craiova derulează un alt proiect local „Craiova curată”, un proiect de responsabilizare socială faţă de mediul înconjurător.

„Încurajez orice iniţiativă de acest fel, care implică şi voluntariat, pentru că numai aşa putem vorbi de o implicare pro-activă a cetăţenilor în viaţa oraşului în care locuiesc. Avem un oraş minunat, care trebuie protejat, iar noi asta încercăm să facem. Cu spaţiile verzi pe care le creăm şi le îngrijim, cu conştientizarea populaţiei în privinţa reducerii poluării, sunt convins că tuturor ne va fi mai bine, în viitor!”, a declarat primarul Craiovei Antonie Solomon.

După Craiova, caravana  „Mişcarea de Reciclare„ se va opri pe 1 august pe Litoral, iar pe 12 septembrie se va afla la Timişoara.

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite