Craiova: Englezii din Wakefield, interesaţi de infrastructură

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Craiova: Englezii din Wakefield, interesaţi de infrastructură
Craiova: Englezii din Wakefield, interesaţi de infrastructură

Firmele britanice din oraşul Wakefield sunt interesate să investească în domeniul infrastructurii în zona Craiovei. Cel puţin aşa a declarat azi Peter Box, şeful Consiliului Local al oraşului Wakefield, care a făcut parte din delegaţia condusă de ambasadorul Marii Britanii Robin Barnett la Craiova.

Prezent la Craiova pentru a parafa înfrăţirea oraşului Wakefield cu Craiova, oficialul a precizat că, pentru a întări cooperarea administrativă şi economică dintre cele două oraşe, reprezentanţii Camerei de Comerţ „Oltenia” şi primarul Antonie Solomon au fost invitaţi să viziteze oraşul Wakefield până la sfâşitul anului. „Toate experienţele dintre cele două state de până acum ne arată că unul dintre domeniile în care se poate investi este cel al infrastructurii, care are şanse mari, într-o perioadă de criză, să se concretizeze”,a spus Peter Box.

Ford, încă atractiv pentru investitori

Ambasadorul Marii Britanii, Robin Barnett, a declarat că deşi mediul de afaceri nu este prielnic în prezent, Craiova rămâne atractivă pentru investitorii britanici, în special în contextul venirii Ford în Bănie. „Activitatea Ford la Craiova a contribuit, în ciuda crizei economice, la creşterea activităţii economice pentru investitori”,a spus Barnett. Edilul-şef Antonie Solomon a subliniat importanţa schimbului de experienţă atât în domeniul administrativ cât şi economic între cele două oraşe, subliniind faptul că înfrăţirea dintre cele două oraşe nu înseamnă numai deplasări în cele două oraşe din partea ambelor delegaţii ci şi găsirea unor oportunităţi de afaceri şi schimburi de experienţă în mediul administrativ.

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite